Hjärta där det står

LKFs satsning #Starka Tillsammans förlängs!

Vi på LKF har beslutat om att förlänga initiativet #Starka Tillsammans till 30 september. Vi möjliggör därmed så att erbjudandena från våra lokalhyresgäster till dig som bor hos oss varar över sommaren.

- Situationen vi har idag är långt ifrån över och vi måste hjälpas åt. Vi på LKF vill bidra till alla de som hyr bostad och lokal hos oss, säger Gunilla Flygare, vice vd på LKF.

- Vi har fått tydliga signaler från våra hyresgäster att de uppskattar att vi stöttar dem och att vi har en nära dialog hur vi kan bidra. Både befintliga och nya kunder har nyttjat rabatterna tack vare #Starka Tillsammans – vilket var precis det som var meningen, menar Gunilla Flygare.

20 000 bostadshyresgäster får unika erbjudanden – hela sommaren
Att initiativet #Starka Tillsammans förlängs innebär att lokalhyresgästernas erbjudanden varar fram till 30 september. Företagen har själva fått bestämma hur erbjudandena ska utformas så de är så attraktiva som möjligt för våra 20 000 bostadshyresgäster. Det är ett 20 tal företag som nappat och bland erbjudandena finns rabatter på både kläder, smycken, mat, hälsa och skönhet.

- Vi har en extrem situation, men vi hoppas att alla våra hyresgäster känner att det blir win - win, att alla kan få ut något av detta samtidigt som man bidrar. Och genom detta initiativ kan vi kanske mildra den påverkan som Covid-19 kan medföra för våra lokalhyresgäster, avslutar Gunilla Flygare.

#Starka Tillsammans är ett övergripande initiativ som LKF i april lanserade för att stötta våra lokalhyresgäster.

Dina samlade rabatter och erbjudanden som LKFs hyresgäst