Viktig information om TV4-kanalerna och C More

Com Hem och Telia förhandlar just nu om TV4-kanalerna och C More.

Uppdatering: 2020-11-04

Com Hem och Telia/TV4 har kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More. Med ett ramverk på plats fortsätter TV4, Sjuan, TV12 och C More sändas precis som vanligt medan parterna förhandlar klart detaljer i avtalet.

Com Hem kommer fortsätta att uppdatera informationen under www.comhem.se/aktuellt där även aktuella frågor och svar finns.

Uppdatering: 2020-11-02:

Förhandlingarna mellan Com Hem och TV4 Media behöver mer tid och därför har parterna förlängt avtalet ytterligare en gång, till klockan 23:59 den 3 november 2020. Följ utvecklingen: www.comhem.se/aktuellt

________________________________________________________________

Nyhet från 2020-10-30

Avtalet mellan Com Hem och Telia som har hand om TV4-kanalerna och C More slutar att gälla den 30 oktober. Om de inte når en ny överenskommelse, så innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att förlora TV4-kanalerna och C More tillfälligt från och med klockan 23:59 den 30 oktober.

Om kanalerna försvinner så ersätter Com Hem dem med ett annat utbud av andra kanaler. Följande kanaler kommer sändas tillsvidare i grundutbudet: 

Com Hem fortsätter även att visa flera stora nyhetskanaler. De är högaktuella mot bakgrund av den pågående pandemin samt inför det stundande valet i USA: 

• CNN (Kanalplats 120) 
• BBC World News (Kanalplats 123) 
• Al Jazeera English (Kanalplats 128) 
• Expressen TV (Kanalplats 43) 

Com Hem meddelar att deras mål är att nå en överenskommelse med TV4/Telia så snart som möjligt. Det är Com Hem som sköter förhandlingarna, och inget som vi fastighetsägare i nuläget kan påverka. Vi inväntar en överenskommelse mellan Com Hem och TV4/Telia. 

Du som köpt individuella digitala TV-abonnemang får mejl och sms angående ersättningskanaler eller andra förmåner. 

Följ de senaste uppdateringarna om förhandlingen på www.comhem.se/aktuellt