LKF-dagen – lyckad branschdag för lundabornas bästa!

I går, den 31 maj, gick första LKF dagen av stapeln! LKF dagen är vår nya branschdag. En samlingsplats för samarbetspartners och branschkollegor där vi tillsammans samverkar för Lunds utveckling – med lundabornas bästa för ögonen.

LKF dagen blev en lyckad och uppskattad satsning. Dagens program innehöll ministerbesök, i form av vår energi- och digitaliseringsminister Khashayer Farmanbar som berättade om vilka förutsättningar och möjligheter framtiden ger när det kommer till att ställa om vårt klimat- och energiarbete. Vi djupdök även i LKFs lösningar för en hållbar stadsutveckling som skapar en smart och trygg vardag för lundaborna. Och tog del av några av de världsunika satsningar som gror i Lund, bland annat vad en av världens mest kraftfulla källor som ESS innebär samt hur vi i framtiden kan ladda våra bilar på själva vägbanan – under tiden vi kör!

- Vi på LKF har ett viktigt uppdrag att förvalta Lunds attraktions- och innovationskraft – tillsammans med andra aktörer vill vi skapa en smart och trygg stad för lundaborna att trivas i, säger Fredrik Millertson, vd LKF

Rundtur på LKFs nya kontor FutuRum – fokus på vårt kundfokuserade arbetssätt
Dagen avslutades med en rundtur där vi visade upp vårt nya kontor – med budskapet att det är så mycket mer än en arbetsplats – det är en del i vår utveckling för att skapa nära samarbeten som ger större kundnytta.

Film om LKF dagen 2022

Röster från deltagarna - detta tar jag med mig från LKF dagen:
Lunds stolthet och LKFs ambitionsnivå
Byggnation i framkant och för framtid
Spännande projekt och nätverkande
Många bra ämnen som ligger i tiden
Möten med andra engagerade människor