Från gymmet Fitness24Seven med styrketräningsmaskiner

Som första gym öppnar Fitness24Seven en anläggning på Brunnshög i nya fräsch lokaler hos LKF. Foto: FItness24Seven

LKF välkomnar första gymmet i Brunnshög som lokalhyresgäst

Gymkedjan Fitness24Seven satsar i Brunnshög och öppnar idag den första träningsanläggningen på området i nya fräscha lokaler hos LKF. Fitness24Seven är sedan tidigare lokalhyresgäst hos LKF och vi är glada att de valt LKFs nya kvarter Skymningen för sin senaste anläggning.

I LKFs nya kvarter Skymningen på Brunnshög öppnar Fitness24Seven ett nytt gym i dag, 28 januari. Med nya fräscha lokaler kan gymmet hälsa både nya och gamla medlemmar välkomna att träna dygnet runt.     

– Brunnshög är en växande och spännande ny stadsdel i Lund där vi når tusental som bor och verkar här säger Philip Nord, Expansion Manager på Fitness24Seven. Dessutom har vi en väldigt bra tillgänglighet till både Lunds centrum, LTH och Ideon med spårvagnen. 

–  Vi är mycket glada att kunna hälsa Fitness24Seven välkomna även till Brunnshög, säger Håkan Nilsson, förvaltningschef på LKF. Deras verksamhet går bra ihop med LKFs satsningar för att ge möjligheter till ett hållbart och socialt liv för våra hyresgäster. Dessutom kommer deras anläggning bidra med en ökad attraktionen till området och skapa liv och rörelse.

Med en central placering i Brunnshög har kvarteret Skymningen vuxit fram. Förutom de 49 nya bostäderna med hyresrätt och gym kommer LKF att under mars flytta sin verksamhet från Lilla Tvärgatan 21 till det nya kontoret i samma fastighet.