Bildfilen heter:

LKF utvecklar Veberöd med 48 nya lägenheter med hyresrätt. Här finns möjlighet både för dig som söker din första bostad och du som kanske sålt villan men vill bo kvar i det natursköna samhället.

Anmäl ditt intresse för de nya lägenheterna i Veberöd!

Nu har du som står i vår bokö chans att anmäla ditt intresse för en av de 48 nya lägenheterna i kvarteret Knudsgården, Veberöd. Här bor du med naturen inpå knuten, mellan skog och sjö. LKF kan nu erbjuda nya hyresrätter för både det lilla och större hushållet – från den yteffektiva ettan till den större femrummare i etage med radhuskänsla.

2021 startade vi bygget av 48 nya lägenheter med hyresrätt i Knudsgården i natursköna Veberöd. Nu öppnar vi intresseanmälan till vår bokö för de nya lägenheterna. Anmälan är öppen 25 januari 2023 till 19 februari 2023. Inflyttning kommer ske i slutet av oktober 2023.

De två fyravåningshusen med vind har 16 lägenheter i varje hus. I dessa hus hittar du 1:or, 2:or, 3:or och 4:or. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. I de två två-våningshusen finns 3:or och 4:or samt fyra stycken 5:or i etage. Här har marklägenheterna två uteplatser, en på varje sida av huset. På lkf.se/knudsgarden kan du läsa mer om husen och lägenheterna. Där hittar du även planritningar och uppgifter om hyror.

Ett boende vid foten av Romeleåsen

I Veberöd har du nära till skog och sjölandskap, just vid foten av Romeleåsen. Det ger dig goda möjligheter till ett rikt friluftsliv. Orten har dessutom flera aktivt föreningar där fotbollsklubbben Veberöds AIF är den största. I samhället finns två matbutiker, flera restauranger och ett par bensinstationer. Det finns också flera förskolor och skolor, idrottsplatser och friluftsbad. 

30 minuter till Malmö med SkåneExpressen 

karta_1920x1080.jpg

Veberöd ligger strategiskt och har bra kommunikationer – mittemellan Lund, Malmö och Sjöbo. Med Skånetrafikens bussar når du Malmö och Lund på cirka 30 minuter. 

Anmäl ditt intresse redan idag! 

Du anmäler ditt intresse via vår bokö under Mina sidor på lkf.se.

 

innergard_1920-1080.jpg

innergard_laghus_1920-1080.jpg