Ett skrivbord med dator och papper med olika kalkyler och diagram, man ser två par händer, den ena skriver på en surfplatta. Den andra personer har sin ena hand på datorns tangentbord.

Entreprenörer räknar just nu på sina anbud de kommer lämna in till LKF. De går igenom de åtgärder vi vill ha utförda och våra krav. LKF går sedan igenom anbuden för att välja det bästa och mest prisvärda.

Upphandling pågår

Under sommaren har vi jobbat vidare med upphandlingen för att hitta den bästa byggaren för projektet. Vi bevakar också vad som händer i vår omvärld. men som prognosen är idag så kommer den inte att påverkar våra tidsplan.

Under sommaren har vi jobbat vidare med upphandlingen för att hitta den bästa byggaren för projektet. Så snart det är klart vem som kommer utföra arbetet så kommer vi kunna berätta mer detaljer om hur allt kommer gå till.

Vi påverkas alla av utvecklingen i vår omvärld – vi följer den noga. Idag ser vi ingen större påverkan för vårt arbete med Klostergården. Vår prognos är att vi kan starta projektet som planerat i mars 2023. Det gör att vi snart kommer ha en tätare kontakt och dialog med dig som bor i låghusen på Sunnanväg 2 A-G – för att informera och förbereda allt inför ombyggnadsstarten.

Vi återkommer så snart vi har mer information till dig!
/Projektgruppen för C/O Klostergården, LKF