Person sitter vid en dator och knappar på tangenterna. Ser bara armarna.

Över jul och nyår erbjuder LKF gratis internet till alla

LKF samarbetar med ViaEuropa för att åter kunna ge alla hyresgäster internet, den här gången är erbjudandet från den 15 december till den 15 januari. Med erbjudandet kommer alla hyresgäster som idag inte har något internetabonnemang kunna ansluta sig gratis till internet under perioden.

För minskad smittspridning och ensamhet  

Genom att öppna upp för att gratis kunna utnyttja internet under jul och nyår hoppas vi på att fler hyresgäster kan hålla kontakten med nära och kära. Stor vikt har även lagts på att erbjudandet ska vara enkelt att använda, när du har anslutit en enhet till nätverksuttaget så kommer du direkt ut på internet.

Skulle något ändå krångla så har ViaEuropa öppet sin support för att kunna hjälpa till där det behövs.  

- Vi är stolta över att ännu en gång kunna erbjuda den här möjligheten till våra hyresgäster, senast var i våras, säger Gunilla Flygare, affärsutvecklingschef och vice vd.  

15 december till 15 januari – såhär går det till  

Från den 15 december 2020 till den 15 januari 2021 är erbjudandet av gratis internet tillgängligt för alla hyresgäster hos LKF, som idag inte har någon internetleverantör.  

Det kostar ingenting och du blir inte kund hos ViaEuropa om du tar del av erbjudandet. Vill du fortsätta att ha internet efter den 15 januari kan du välja mellan flera olika internetleverantörer.  

Läs mer om internet och telefoni i LKFs lägenheter här på vår webbplats.  

Behöver du hjälp? 

Du som behöver teknisk hjälp kan hitta lathundar och support på https://www.viaeuropa.se/page/fri-uppkoppling 

Där tipsar ViaEuropa bland annat om vilken sladd du behöver, eller hur du kopplar upp mobilen via WiFi