Bildfilen heter:

I kvarteret bygger LKF flerfamiljshus med både 2 och 5 våningar. De grönskande innergården ansluter till de omkringliggande gröna ytorna.

I januari öppnar vi anmälan för nyproducerade lägenheter i attraktiva Veberöd – har du uppdaterat din boköplats?

Mellan by och skog, på Idalaskolans gamla tomt, bygger LKF nytt. Fyrtioåtta hyreslägenheter i olika storlekar för att passa olika åldrar och olika hushållsstorlekar. Här kan barnfamiljen hitta ett boende att växa i, liksom den som sålt sin villa och söker en bekväm bostad på orten. Men också den som bor själv, eller paret som sätter bo.

I mitten av januari 2023 öppnar vi intresseanmälan till dig som står i vår bokö och anmält intresse för Veberöd med omnejd. Uppdatera ditt konto redan idag på lkf.se under Mina sidor så att du inte missar detta tillfälle! Anmälan är öppen fram till och med 14:e februari 2023.

Kolla in planritningarna

Redan nu kan du tjuvkika på planritningarna för alla lägenheter, de listas på lkf.se/knudsgarden.

Den 5 februari har du också möjlighet att se en av lägenheterna, en trea i ett av tvåvåningshusen. Här har du möjlighet att se den moderna inredningen på plats, känna in miljön och ställa frågor direkt till oss från LKF. 

8735_mellan_radhusen.jpg

I de två tvåningshusen finns bland annat större lägenheter i etage. Lägenheterna på bottenvåningen har sina egna uteplatser.