Bildfilen heter:

Nu släpper vi 55 nyproducerade hyresrätter på Linero i Lund

Kvarteret Koggen byggs i hörnet Sandbyvägen och Hugins väg i östra Lund. Här utvecklar LKF området med 55 nya lägenheter med hyresrätt. Intresseanmälan är nu öppen för vår bokö. Du anmäler dig enkelt till vår bokö på lkf.se. Inflyttning är planerad till 25 oktober 2023.

Nu är anmälan öppen för kvarteret Koggen. 55 nya lägenheter med hyresrätt söker sina hyresgäst. Här hittar du både den ytsmarta ettan för det lilla hushållet till en välplanerad femma för den stora familjen. Anmälan är öppen fram till och med 12 mars 2023. Du anmäler ditt intresse på minasidor.lkf.se. Har du ingen plats i vår bokö anmäler du dig enkelt på samma sida.

Mellan husen på Koggen anlägger vi grönskande innergårdar för rekreation och med naturliga mötesplatser. Den nya Hansagatan anläggs med en allé. I området finns en parkeringsplats med ett antal laddstolpar och besöksparkering längs med gatan.

LKF satsar på hållbarhet och vi bygger in funktioner som gör det enkelt för våra hyresgäster att välja leva mer hållbart. Bland annat behöver du inte äga en egen bil då medlemskap i en elbilspool. Koggen kommer även ha en stor cykelförvaring under tak med parkering för cyklar och lådcyklar. Här finns även möjlighet att låna verktyg för att serva sin cykel. Solceller på taken ger el till fastigheternas belysning och hissar. I köken är det förberett för källsortering.

Välkommen med din anmälan!

koggen_uthyrning_FB_04.jpg

koggen_uthyrning_FB_02.jpg

koggen_uthyrning_FB_03.jpg