Bildfilen heter:

Sommarvikarien Idas sommarminnen - hjälpsamma kollegor och fina utemiljöer!

I ett tiotal veckor har Ida Bertilsson och våra flitiga sommarvikarier hjälpt till att hålla snyggt och ordning i våra utemiljöer. Och nu när sommaren går mot sitt slut är vi så klart nyfikna att höra - vad var bäst i sommar här på LKF?

Det är dags att summera sommarens upplevelser och tacka våra sommarvikarier. Vi träffar Ida på norra Fäladen som gör sina sista dagar för oss denna sommar. Det hon tar med sig som minnen från sommaren är teamkänslan och de hjälpsamma kollegorna. 

”Det är andra året jag har vikariat här på LKF och på norra Fäladen. Jag har trivts jättebra även i år, kollegorna är så bra och jordnära.” säger Ida. 

Hjälpsamheten kollegor emellan är något som Ida gärna lyfter

Ett par gånger har vi samlat ihop flera team och ”maxat” arbetet för att tillsammans klara av jobbet i utemiljön på en dag. Det är fint att det är lätt att be varandra om hjälp, även över områdesgränserna.”  

Kundernas uppskattning

Att hon och våra kollegor uppskattas av våra hyresgäster går inte att ta miste på. Ett fint bevis på uppskattningen är omtanke – både i form av kaffeservering och svalkande glassar från hyresgästerna när värmen var som värst i början av sommaren.

Synligt hantverk lockar

Men nu är det tillbaka till plugget som gäller för Ida som utbildar sig till tandtekniker. Och yrket hon har valt ligger faktiskt inte så långt från att sköta utemiljöer som man kanske kan tro. 

”Jag är inne på hantverksspåret. Jag gillar att både ta ansvar och se resultat av min insats. Både jag och hyresgästerna blir glada av att se hur fint det blir.” 

Roligaste arbetsuppgifterna? Naturligtvis där man kan se resultat och att man gjort skillnad.  

”Det är väldigt roligt att klippa häckar eller gräs, då syns det direkt att man gjort en insats”, avslutar Ida med ett leende. 

Vi önskar Ida och alla våra sommarvikarier en riktigt fin höst – kanske ses vi igen nästa sommar här på LKF!