Bildfilen heter:

Anna Olofsson, kundvärdschef

Vad undrar du? Vårt digitala frågeforum är alltid tillgängligt!

Undrar du över något om LKF? Ofta är du inte först eller själv med din fundering – de flesta svar finns i vårt digitala frågeforum. Och om det mot förmodan inte finns ett svar, ställ då en fråga till oss!

När du ställer en fråga i vårt forum kommer den in till vårt kundcenter där våra kundvärdar svarar. Om en ny fråga har kommit in uppdateras vårt frågeforum. Både din fråga och vårt svar blir då sökbart och tillgängligt för andra. Det är en fantastisk kunskapsbank att vända sig till!

Här lägger LKF även upp egna artiklar med information och tips som vi tror kan underlätta för dig i din vardag.

Besök LKFs frågeforum

Våra vanligaste frågor, säsongsberoende eller på gång just nu – kategorier för dig

I vårt frågeforum kan du bland annat se vilka frågor som är aktuella just nu och vilka svar som är mest lästa.

- Nu när det börjar bli kallare ute blir såklart frågorna om inomhusklimat och tips för värme genast populära igen. Om du undrar över något i din lägenhet kan du börja med att söka där, för ofta finns redan svaret och du slipper lägga din tid på att kontakta oss, säger Anna Olofsson, kundvärdschef.

Sökfunktion för specifik fundering – både fråga och svar blir sökbart

Om du inte ser din fråga på frågeforumets förstasida kan du alltid välja att söka. Du kan då både söka på hela din fråga eller på nyckelord. Sökträffarna kommer sedan upp efter vad som matchar och populäritet.

Hjälp till självhjälp – snabbaste sättet till svar och tillgängligt dygnet runt

Vi älskar såklart all kontakt med våra kunder! Men om du vill ha snabbast hjälp är det frågeforumet som är lösningen. Det är tillgängligt dygnet runt för dig att söka bland massor av frågor från kunder innan dig, och såklart även svaret på dem.

Ofta är det någon som har frågat samma sak innan!