Bildfilen heter:

Välbesökt visning på Knudsgården i Veberöd

Söndagen den 12:e februari, hade LKF visning av i en av lägenheterna i kvarteret Knudsgården, Veberöd. Inbjudna hade skickats ut till de i vår bokö som anmält intressen för lägenhet i Veberöd, cirka 2 700 personer. Ett drygt hundratal besökare passade på att ta sig en titt i lägenheten och kvarteret. Är du intresserad har du fortfarande chans att anmäla ditt intresse, anmälan är öppen fram till och med 19 februari.

I kvarteret Knudsgården i Veberöd bygger LKF 48 nya lägenheter med hyresrätt. Det är på tomten där Idalaskolan tidigare låg. Anmälan öppnade 25:e januari och pågår fram till 19:e februari. 

Många av besökarna till visningen är redan idag Veberödsbo men flera hade kört långt för att komma till visningen. En besökare hade kört ända från Nyköping just för vår visning.

Lägenhet som visades var en tre-rummare i en av två-våningshusen. Här kunde man kika närmre på inredningen och materialen i lägenheten, uppleva kvarteret och utemiljön. FÖr att visa möjligheterna hade lägenheten möblerats och inretts för den lilla barnfamiljen.

LKF kommer framöver att ha visningar i vissa projekt för de som anmält intresse i vår bokö. Vi planerar också visningar för allmänheten och kringboende innan inflyttning. Håll utkik i våra sociala kanaler och på vår hemsida.

DSC_5541.jpg

DSC_5553.jpg

DSC_5648.jpg

DSC_5657.jpg

 

DSC_5528.jpgDSC_5530.jpg