Bildfilen heter:

Passa på att starta din uteträning. Den 17:e april öppnar LKF ett tillfälligt utehym på Norra Fälande. Gratis att använda för alla!

Testa utomhusgym i fem veckor på Norra Fäladen

Upptäck det senaste inom utegym och delta i hyresgästdialogen! Det tillfälliga utegymmet är ett spännande samarbete med LKF, Lunds IF och Omnigym. Från 17 april är nio innovativa maskiner tillgängliga för allmänheten, och vi uppmanar verkligen så många som möjligt att ta del av detta – använd utegymmet och dela dina åsikter genom en enkät som finns tillgänglig på platsen. De nio maskinerna möjliggör att du kan träna hela kroppen.

Testa det senaste inom utegym, designat med justerbara vikter för att göra träningen tillgänglig för alla. Varje maskin är dessutom utrustad med sensorer för att samla in data om hur utrustningen används. Användardialog är en central del av detta projekt, där din åsikt är av största vikt.

karta.jpg

Kartan ovan visar platsen för utehymmet, Magistratvägen 17. 

– Detta är ett bra tillfälle för LKF att praktiskt kunna testa hur ett utegym tas emot av våra hyresgäster för att få fakta inför eventuellt kommande investeringar. Vi hoppas att gymmet kommer skapa möten mellan hyresgäster och andra besökare säger Kristina Nilsson, kundförvaltare på LKF.

Festlig invigning med instruktörer på plats den 17:e april 

Den 17:e april är gymmet på plats och mellan klockan 12-13 har vi en invigning med instruktörer från Omnigym på plats samt personal från LKF och värdar från Lunds FF som hjälper till med enkäten.

Den feedback som tas emot och användningsdata delas med LKF.

maskiner1.jpg

Exempel på maskiner som kan finnas på plats. Det blir totalt nio maskiner. 

maskiner2.jpg

aktiv2.jpg

Samla kompisgänget för en härlig träningsstund! Maskinerna passar för alla nivåer. 

aktiv3.jpg

För närvarande finns det närmare 40 permanenta gym från Omnigym installerade runt om i Sverige och över 300 gym i övriga Europa. Det tillfälliga utegymmet på Norra Fäladen utgör en viktig del av den pågående Global User Study, en användarstudie som involverar människor runt om i Europa. Den globala användarstudien genomförs mellan 2020 och 2025 i flera europeiska länder. Hittills har det tillfälliga utomhusgymmet besökt ett 50-tal platser i Sverige.

–  Det är viktigt för oss att förstå hur mycket och hur vår utrustning används samt användarnöjdhet. Vi vill att användarupplevelsen ska vara så bra att det får användaren att komma tillbaka, om och om igen. Då har vi lyckats på många sätt säger Hanna Löfbom, VD på Omnigym.